HÁZIREND

 1. A szállásfoglalás érvényesítéséhez a foglalás összegének 50 %-át kell befizetni foglalóként. Amennyiben a vendég nem érkezik meg a megadott időpontban, a foglalót nem áll módunkban visszatéríteni, kivéve, ha a lemondás a megérkezést megelőző 14 napon belül történik.
 2. A szállásdíj fennmaradó része és az idegenforgalmi adó fizetése megérkezéskor a bejelentkezés alkalmával történik.
 3. Az érkezés napján a szálláshely 14:00 órától áll rendelkezésre, míg az elutazás napján délelőtt 10:00 óráig. Amennyiben az előre foglalt időpont előtt távoznak, a szállásdíjat nem térítjük vissza.
 4. Az elfoglalt apartmannak, szállásnak távozáskor, az érkezéskori állapotot kell tükröznie, azaz tisztának és sérülésmentesnek kell lennie. Kérjük ennek figyelembevételét!
 5. A szálláson bekövetkező kárt azonnal jelezze a szállás recepcióján a nyaralás időtartama alatt. A vendég a bekövetkezett károkért felelős, és köteles azokat az apartman tulajdonosának megtéríteni.
 6. A szálláshelyet csak az előre egyeztetett létszámban vehetik igénybe a vendégek.
 7. A fizetési módok közé tartozik a készpénz, bankkártya és a Szép kártya. Az étteremben történt fogyasztás azonnal helyben rendezhető, vagy a szobaszámhoz felíratható, majd a távozáskor a szállással együtt fizetendő.
 8. A parkoló kamerával védett, és a behajtó és a parkoló területén a KRESZ szabályok érvényesek. Az engedélyezett sebességhatár 5 km/h. Minden apartmanhoz ingyenes parkoló biztosított a vendégek számára.
 9. Az épületen belül szigorúan tilos a dohányzás és a nyílt láng használata! Csak a kijelölt helyeken engedélyezett a dohányzás! 
 10. Kérjük, hogy a berendezési tárgyakat rendeltetésszerűen használják! A szobák berendezése és felszerelése, beleértve a törölközőket, plédeket és ágyneműt, nem vihető ki a házból!
 11. A szobákat a vendégek tisztán és kitakarítva kapják át. Ha bármilyen tisztasági probléma merül fel, kérjük, jelezze a recepción, mivel utólagos reklamációt nem tudunk elfogadni. Takarítást csak külön kérésre végzünk. Takarítási igényüket a recepción jelezhetik.
 12. A vendégek számára a parkoló ingyenesen használható. A wifi ingyenes, a jelszót a recepción kérhetik.
 13. A játszótér és a homokos röplabdapálya ingyenesen használható, de saját felelősségre.
 14. A vendégek és a szomszédok nyugalmának érdekében az apartmanokban és szobákban 22:00 és 08:00 óra között tilos hangoskodni, zenélni vagy zenét hallgatni.
 15. A hatályos törvények értelmében a 18. életévüket be nem töltött vendégek nem fogyaszthatnak szeszes italt a Vendégházunk területén.